måndag 26 januari 2015

En dag av tankar, oro o känslor...

Man har under en period haft "oroliga känslor" o tankar kring de mina på Värmdö...:((

Har i dagarna fått höra ifrån älskade sonen, som önskar närvaro i nästkommande vecka! Självfallet ska det bli av...;)
Hört av sig gällande samvaro, samt barnvakt gällande en viss kväll...givetvis önskar man vara till hjälp, då fina familjen såå väl behöver detta!! ;)
Egentid o umgänge föräldrar emellan, är något som ALLA har behov av o behöver, då vardagen kräver en hel del!
Känner i skrivandets stund att man innerligt vill vara till hjälp, för att om än så för en stund, ha förmåga att underlätta för de ovannämnda, är det ändå värt en hel del!! <3

Önskar dem alla trots allt ALLT VÄL!!!! <3

Allmänt är vardagen som den brukar vara...något "tung" o innehållslös...Man har inte riktigt funnit någon "väg"...Stundvis vet man inte riktigt VAD man ska ska sig till...:(
MEN, trots allt...försöker man att känna sig "tillfreds" med det som är...man har tak över huvudet...försöker ta saker o ting som det är o kommer att vara!
Egentligen har man det ganska hyfsat...ingen att ta hänsyn till...bara rå sig själv...göra precis DET man känner för o orkar...I enkla ord förklarar, man har enbart sig själv att tänka på...Solklart, eller hur!?  Eventuellt är DETTA som felar!??
HUR det än må vara...saknas det någonting!! Ensamhet...någon att dela vardagen med..eller har man fel?? Kanske fel tankegång?
Kan inte riktigt "sätta fingret på" i skrivandets stund...:(

Nåväl...Kära medmänniskor i vårt avlånga land...;) Önskar ALLA en fortsatt fin vecka...*** // Take care..

Kramen//Annie






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar