tisdag 22 september 2015

Gråmulen dag...

En dag med mörker, regnande  o full av delade känslor!

Man kan inte riktigt "sätta fingret på" VAD som inte är ok..!? :(
Har de senaste dagar befunnit sig i den "mörka avgrund", där man "hamnar" periodvis..för var gång DET sker, blir det allt svårare o "tyngre" att ta sig upp igen, innerligt o själsligt oerhört "trött" på detta..

Gör tappra försök att sysselsätta sig, att företa sig något..spelar ingen roll vad bara det "händer något" ;)
Dock något svårt när man inte har förmågan..ingen lust..ingen ork, då beroende på måendet, smärtan, att inte ha möjlighet att bege sig iväg några längre "trippar"..Allt beroende på mina LÅGA värden..:(
Inte för att man i vanliga fall "företar" sig så mycket, MEN speciell "frustrerande" när man inte kan!
Tänk, så det egentligen är...;)

Dock är det nog fler som känner så emellanåt..Bara att härda ut, får veta mer i början på nästa vecka..vill inte "måla fan" på väggen.

Faktum kvarstår..SAKNAR de mina o småfolket, så det smärtar i själ o hjärta! <3
Har något positivt att se fram emot, trots allt. Älskade tjejen i Silverdal har planerat att komma hem till helgen med småfolket..ska bli såå härligt! Få umgås, ha mysig samvaro o "hänga" med älsklingarna ;) <3
Hoppas innerligt att få lite bättre då..;)

Från det ena till det andra..min "skyddsling" verkar "ha gett upp", vilket man inte kan styra eller göra så mycket åt..tyvärr!! Detta har hänt tidigare..vem vet, han tar eventuellt kontakt igen!?
MEN detta börjar bli något "påfrestande", när man innerligt vill hjälpa med samtal, stöd, uppbackning m.m..
Som sagt, inget man kan göra något åt för dagen. SYND..då vi ändå hade en underbart härlig kontakt, men nu är det som det är..

Kommer säkerligen att sakna denna kontakt, då man är "skapt" att försöka hjälpa andra, som har kommit att betyda en hel del i vardagen samt livet..:(

VAD göra..enbart vänta o se..

Älskade medmänniskor "där ute"..HUR ser er (din) vecka ut i höstmörkret!? Ni (du) får "lysa upp" mörker med mys o ljuslyktor..DET försöker man själv göra..bara såå mysigt med värmeljus!
// Ta hand om er (dig)...Varma ljusa tankar till er ALLA <3   // Love U ALL <3

Kramen// Annie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar