fredag 14 augusti 2015

Torsdag...en någorlunda dag...

Man har många minnesbilder från gårdagen, med de finaste älsklingarna..<3 Varit på en båtutflykt med ex:et, goa tjejen o Älskade Vincent o "Sessan" Celine..

En härlig dag, bortsett att man inte mått alltför bra..MEN "bet ihop" för småfolkets skull...Älskar dem över ALLT annat...;) <3

Denna dag har inte varit den bästa...:(
Dock haft ett härligt samtal med älskade tjejen i Silverdal, som kommit hem från en "kortsemester"..Hon o hennes älskling har varit på Mallorca o njutit...häärligt!!! ;)
DE MINA betyder ALLT...önskar dem ALLA allt välmående, lycka, framgång, kärlek samt LYCKA TILL med deras karriärer!!! ;)

I skrivandets stund känner man ännu  SAKNAD o LÄNGTAN....Stundvis oerhört svårt att "sätta ord" på detta...men liv i ensamhet är inte alltför lätt...:(
Många tankar, funderingar, känslor, ångest, oro, rastlöshet samt såå mycket mer! :(

Dock har man funnit en liten "ljuspunkt" i vardagen...;)
Man tar det för vad det än må vara...En "vän" som verkar "bry sig om"...tycker om en för den man är....har trevligt tillsammans...lätt att prata om saker o ting, som ändå är relevanta i vardagen..JA, helt enkelt..VI trivs i varandras sällskap!! ÄR DET FEL???? (trots åldersskillnad)???
NEJ, man upplever det inte SÅ...lever i nuet...vill KÄNNA livet o vardagen...Tar det för vad det är...(som tidigare nämnt)...Man önskar inget hellre i dagsläget än att "LEVA FULLT UT"..så är det!! ;)

MEN, längtar o saknar även DE MINA, som är mitt ALLT!!! <3
Hoppas finna orken o finna styrkan...beroende på dessa "tunga" provsvar, m.m...:(
Som man brukligt säger o tänker..det går över blir säkerligen bra!!!;)

Älskade medmänniskor o vänner...<3 Varma tankar o kärlek i mängder till er (dig)..<3 Ta hand om er (dig)...LOVE U ALL..<3

Love//Annie







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar