torsdag 2 augusti 2012

Berg- o dalbana...

Insåg för länge sedan att det inte är någon mening att "kämpa emot" denna berg o dalbana...med andra ord, humörsvängningar...sinnesstämning...
Har idag varit på en shoppingtur till Ikea, där jag inhandlat en del billiga ting...fördrivit en del tid där, vilket känns relativt bra...då det nu är kväller igen! Även varit in på City Gross o inhandlat några saker till min goa dotter i Silverdal. Finner det otroligt skönt att ha tillgång till bil, vilket underlättar enormt...;))

Försöker tänka på allt man har att vara tacksam för! Ibland hjälper det, ibland funkar det inte alls...det skiftar hela tiden, vilket påverkar negativt. Som sagt...tar en dag i taget.

I denna stund, här o nu går tankarna till de nyblivna föräldrarna...undrar HUR de har det o hur vardagen artar sig för dem!? Har inte hört ifrån dem, sedan min vistelse i storsta'n, samtidigt som man inte vill störa...De hör väl ev av sig när dom känner att de vill!
Vore mysigt att få tillbringa lite tid med dem o lilla Juli..!!;)) Som sagt...upp till dem.

Lilleman med familj är för dagen i Sundsvall...min dotter's kusin med familj, som funnit varandra o umgås! Exet har även sin syster där, vilken man umgåtts med för ett antal år sedan...häärliga tider då. Hoppas de får härliga dagar under vistelsen hos dem!! Underbara människor...har träffat dem tidigare! Det "lenar" i själ o hjärta att se barnen tillfreds o lyckliga...verkligen!!
Önskar dem ett bättre o lyckligare liv, huvudsak de är tillfreds...;)) ALLT annat vore helt fel...

Hur som helst...önskar dem alla ett underbart liv o en härlig samvaro, vilket man själv inte lyckats med direkt. Saknaden över något bättre, tryggare...samvaro med "någon", kommer ALLTID att finnas!! LÄNGTAN efter "någon"...

Man är i en period i livet, där man söker "något" eller "någon" som kan "förgylla" vardagen, ensamheten, tillvaron...någon som kan uppfylla denna längtan efter gemenskap, samvaro, trygghet o allt det innebär! Vilket inte är det lättaste. Det sägs, att man aldrig ska säga aldrig!!

Får avsluta den här dagen med att önska er alla en fin kväll...Ta hand om dig (er) !!

Kram//Annie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar