onsdag 22 augusti 2012

Hallå där...

Efter några dagars tysdnad, är det kanske dags för några rader o tankar...*

Vistelsen i Gustavsberg (Värmdö) hos de nyblivna föräldrarna, var jättemysigt!! ;))
Älskar att vistas där...hela området är sååå fint o trivsamt. Kan tänka mig att bo där! Saken är den att jag snart i 3års tid sökt boende i Stockholm, utan framgång :(
Men, skam den som ger sig...eller!!? Fortsätter mitt sökande, kanske en "vacker" dag...*

Att få umgås o känna gemenskap med lilla familjen var härligt..."lill-pyret" har växt o blivit rundare om kinderna, hon lyssnar, har vaken blick o "är verkligen med", trots hennes ringa ålder (1mån gammal)* Det var underbart att "följa" lilla familjen...de har "landat" ordentligt i sina roller, är så lugna o trygga...häärligt att se!*
Hoppas på ett snart umgänge igen, då man innerligt vill LÄRA KÄNNA den lilla varelsen...vilken underbart härlig liten "kicka"!! ;))

                     // VARMT Tack till de mina...!!*

För övrigt är "tillvaron" något trist o tom, nu när man är inom sina fyra väggar igen...försöker som bäst att vara sysselsatt. MEN som alltid känner man av ensamheten, en evig kamp med sig själv!
Haft ett givande samtal tidigare i veckan, vilket "rörde upp" massor av känslor..många tårar, men är oerhört tacksam över denna person...som "finns där", som lyssnar, som är så fin!* Enormt värdefull...
VAD gjorde man utan dessa viktiga "åhörare"! En ELOGE till dem...*

Dagen innefattar även ett besök hos tandvården, vilket är en riktig "fasa" var gång...ser fram emot dagen när man väl är klar där!
Även gjort en visit på Jysk, där jag inhandlade en fiberkudde till mycket bra pris, då de har utförsäljning på täcken, kuddar, stolsdynor, korgar m.m...känns bra att emellanåt få göra ett "fynd" ;))
Hittade även ett "FYND" på nätet...ett vitt runt vardagsrumsbord med underhylla för ett MYCKET bra pris!
Ja, säga vad man vill, idag har jag FYNDAT urbilligt!!***

Detta fyndande har delvis "uppfyllt" dagen o snart är det kväll...då det blir till att stoppa något i magen o sen blir det säkerligen tv:en som gäller.
IMORGON ÄR EN NY DAG MED NYA MÖJLIGHETER!*

// Ha en skön kväll..*

Kram//Annie







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar