fredag 6 juli 2012

Helgen nalkas...

Nu har man varit hemma några dagar o tomheten, tystnaden, ensamheten o ångesten smyger sig på...tankarna går till barnen, då det är en del på gång nu under sommaren.

Älskade "lilla" sonen ska bli pappa för allra första gång denna månad...Lilleman med familj ska på semester utomlands, de åker imorgon Lördag! Planet lyfter kl.18.00..vilken upplevelse för den lilla varelsen!
Hoppas han får en härlig tid med mamma o pappa!! Må allt gå väl med för dem alla...SAKNAR lillen redan nu, innan de hunnit åka iväg...:(
Hur som helst...ÖNSKAR DEM EN HÄRLIG UTLANDSVISTELSE!!

Nu är det semestertider o många av "er" reser bort eller semestrar i vackra Sverige...HUR är det med alla ensamma "där ute" som inte har den möjligheten?
Man önskar de sina att ha det bäst, samtidigt som det känns som om man håller på att "gå sönder" inombords av vemod..."måste vara stark..får inte visa några tårar"..man vet redan i förväg HUR tomt o ensamt det blir, fast man är medveten om att det inte är för "all evighet"...

Ensamhet är betungande, förödande i långa loppet! Många av oss känner en rädsla inför ensamhet o hur det än må vara, är det bara vi själva som kan "ta steget" för en förändring. MEN som tidigare nämnt...DET är inte det lättaste! Att ha kraft, beslutsamhet, viljan, att förmå sig...själv har jag inte ännu lyckats.

När man sitter här i skrivandets stund, känner jag vanmakten över att inte "förmå mig" till någon slags förändring..:(
Idag, här o nu är ångesten inte långt bort..ska försöka tvinga mig till någon slags sysselsättning..eventuellt göra lite nytta här hemma. Har trots allt en del att stöka med! Det får avsluta tankestunden för nu.

// Önskar dig (er) en FIN HELG o en mysig FREDAGSKVÄLL med mys o kärlek i mängder!!

// TA HAND OM DIG (ER)*

Kram//Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar