onsdag 4 juli 2012

Härliga dagar med Lilleman....

Har varit på *resande fot* ännu en gång....därav min tystnad. Tillbringat senaste veckan i storsta'n, hos min dotter med familj...hääärliga dagar med Lilleman ;)) !!!

Tog tåget förra Onsdagen o blev upphämtad, varav vi begav oss hem till min goa tjej som bor i Silverdal...fick en stund med lilleman innan det var dags för honom att sova, då jag kom på kvällen! Följande morgon blev man väckt av en glad kille..DÅ har man lätt att slå upp ögonen, när denna lilla varelse kommer för att visa sin glädje...;))
Då lilleman dagarna innan haft feber o varit lite *kinkig*, fick han stanna hemma från dagis o vi fick *hänga* hela dagen.....jättemysigt!!

All ensamhet, tomhet, oro o ångest var som bortblåst under denna vecka..helt underbart!!

Planerade att gå ner till vattnet på fredagen, njuta utsikten o det vackra vädret, vilket vi också gjorde! Tog en härlig promenad med lillen i vagnen, varav han somnade precis innan vi kom ner till bryggan...fick då njuta i stillhet av den härliga omgivningen...soligt, varmt o härligt! Det fläktade bra där man satt  på bryggan o njöt, vilket var jätteskönt o lillen sov fridfullt i vagnen. Tillbringade en bra stund vid vattnet o tog en del bilder med mobilen.
Sedan gick vi så sakta hemåt..lillen sov så skönt hela tiden, vilket han verkligen behövde!

På kvällen kom min älskade son  (blivande pappa) med sambo...ja, NU börjar snart nedräkningen!! De ska enligt *planerna* bli föräldrar den 15:e Juli...åhhhh, så spännande....
Mysigt att de kom för att umgås en stund! Ser fram emot en NY liten familjemedlem....åhhhhh!!

Måndag o Tisdag hämtade jag lillen på dagis, vilket är jättemysigt, då lillen alltid visar sin glädje över att bli hämtad o DET värmer inombords...på hemvägen stannar vi till o tittar på grävskoporna i action, till lillen's stora förtjusning! Vi tittar på blommor, vi sjunger lite....vi *hänger*!! Häääärligt...:))

Ja, då var det dags att bege sig hemåt...ingen vidare känsla :(

Anlände hemma igen vid 22-tiden igår...
Har nu packat upp o placerat allt på sin plats, då man åter sitter här i skrivandets stund o känner tomhet!
MEN...ännu några dagar uthärdar jag, då man har underbart härliga minnesbilder från föregående vecka!
Värre lär det bli när Lilleman med familj åker utomlands på semester nästa Lördag!!
DET ÄR DÅ DET.....

Ett innerligt varmt tack..till Lilleman med familj, för en underbart härlig vecka med umgänge o närhet...;))
                                    // LOVE YOU ALL so much...

// Till dig (er) *därute*...Ta hand om dig (er) o må gott!

Kram//Annie

1 kommentar: